Despre noi

Infodent.md – platformă unică pentru stomatologii din Moldova Scopul nostru – să asigurăm o platformă de informare și comunicare pentru toți stomatologii din țară. Să oferim acces la ultimele știri din domeniu și o bază vastă de informații de specialitate. Aici puteți plasa referințe despre clinica și activitatea dumneavoastră. Adunăm recenziile pacienților și oferim detalii despre medicii specialiști. Vă oferim locul unde puteți plasa anunțuri de vânzare, cumpărare sau căutarea unui specialist.

Cum funcționează infodent.md?

Pe infodent.md veți găsi ultimele știri din domeniu, evenimentele, conferințele și tot ce se întâmplă în lumea stomatologică din Moldova. Oferim posibilitatea să creați propriul online cabinet unde să introduceți datele despre clinică sau cabinet stomatologic, serviciile, calificare etc. Puteți adăuga ANUNȚURI despre vânzare-cumpărare după categorii. Oferte de muncă sau evenimente ce țin de domeniul respectiv. Echipa noastră e deschisă să realizeze reportaje, interviuri, știri despre activitatea pe care o desfășurați.

Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați. Toți cei care au beneficiat de servicii stomatologice în Republica Moldova sunt invitați să aprecieze calitatea acestora. Scrieți recenzii, puneți note, cu ajutorul dumneavoastră o să facem TOP cele mai populare clinici pe zone și orașe.

Aveți promoții sau oferte speciale?

Prin intermediul nostru vă puteți adresa cu ușurință unui număr mare de clienți.

Nu aveți site sau întâmpinați dificultăți în promovarea serviciilor sau imaginei?

Echipa noastră vă propune cele mai avantajoase oferte!